VCA-KP-1-2021/1-000053

A pályázat célja, hogy egyesületünk megvásárolhassa első saját tulajdonú ingatlanát. A székhelyünk és a telephelyünk is a leghátrányosabb helyzetű Sarkadi Járásban található, Sarkad városában, ezért itt tervezzük a vásárlást is. Közlekedési szempontból optimális az ingatlan elhelyezkedése, Sarkad egész területén ingyenes a parkolás, közvetlen közel járda és kerékpárút található, buszpályaudvar és vasútállomás 1km-en belül elérhető.

A térségben jelenleg látogatható közösségi terek munkaidőben tartanak nyitva, ezáltal jelentősen leszűkül a konzultációs lehetőség a munkavállalókkal, amely problémát a saját ingatlan teljes egészében megszüntetheti. A 0-24 órás elérhetőségnek köszönhetően több és differenciáltabb külső és belső eseményeket tudunk megvalósítani. A tevékenységi kör szélesítése, a célcsoportok bővítése által növelni tudjuk az önkéntesség szerepét a térségben, biztosítani tudjuk a szervezetünk hosszú távú fenntartását.

Az egyesület főtevékenységi területei az egészségfejlesztés ösztönzése, a rendszeres sportolás támogatása, a kulturális értékeink megismertetése, fejlesztése. Az Egyesület több településen szervez rendszeresen foglalkozásokat (pilates, gerinc jóga, stretching, step aerobic, zumba és jumpfitness edzések), mindamellett lehetőségeinkhez mérten egészségmegőrző programokat, sportnapokat szervezünk (nyári fogyókúra-tábor, életmód tábor), vagy partnerként (gyermeknapok) segítjük azok megvalósítását.

Sikeres tárgyalást követően az ingatlan 2021. szeptember 16. napján megvásárlásra került.

Az ingatlan jól frekventált, összkomfortos, 97 m2 alapterülettel rendelkezik.

Megítélt támogatási összeg: 8.000.000 Forint

 

Skip to content