VCAE-KP-2-2021/1-000027

Az Egészségünkért Sport- és Kulturális Egyesület 2021. augusztus 5-én kapta meg a Támogató Okiratot, amely alapján Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásban részesített a benyújtott projekttervünket.

A Járási szintű egészségügyi- és sportnap szervezése tárgyában érkezett támogatás azonosító száma VCAE-KP-2-2021/1-000027.

A projekt célja, hogy 2021. őszén komplex Sarkadi járási szintű sportnapot szervezzen az egyesület egészségügyi, prevenciós elemekkel a lakosság minden korosztálya számára.

  1. szeptember 10-én pénteken került megtartásra a Sarkadi Járásban a tervezett projekt. Sarkad városában, több helyszínen valósítottuk meg a Járási szintű egészségügyi- és sportnapunkat.

– KÖZÖS TORNA – HELYSZÍN: 5720 Sarkad, Gyulai út 17.

– TENISZ VERSENY – HELYSZÍN: 5720 Sarkad, Kinizsi Sporttelep

– KERÉKPÁRTÚRA SARKAD-MÉHKERÉKSARKAD

    INDULÁS: 5720 Sarkad, Vasút utca 1.

– KORCSOPORTOS KÖZÖS TORNÁK; ÍJÁSZAT; ÖNVÉDELMI    

   OKTATÁS; KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ KUPA

    HELYSZÍN: 5720 Sarkad, Vasút utca 2.

– EGÉSZSÉGÜGYI SZŰRÉS, PREVENCIÓS ÉS INTERAKTÍV BEMUTATÓ

   HELYSZÍN: 5720 Sarkad, Vasút utca 2.

A rendezvényeken a jelenléti íveket 667 fő írta alá közvetlenül, valamint közvetetten összesen közel 1000 fő volt érintett. A ma során megismerhették az érdeklődők az egyes sportágakat, kipróbálhatták magukat és a partner civil szervezetek tagságába belépve, akár a rendszeres sportoláshoz is csatlakozhattak. Minden érdeklődőnek lehetősége nyílt egészségfejlesztő konzultációra, egészségügyi mérésekre. Az interaktív sarok keretében folyamatosan tájékoztató filmek vetítésére került sor, valamint demonstrációs eszközöket lehetett kipróbálni, például: drogos és részeg szemüveget feladatokkal. A helyszínen széles körben biztosítottak voltak ingyenesen elvihető tájékoztató, szóróanyagok.

Ezúton is köszönjük a partnereknek az aktív közreműködést és a lakosságnak részvételt!

 

Megszakítás