Jump

LA4_komplett EFI3LA4_komplett EFI4

Az egész testet átmozgatja, minden izom dolgozik az óra során. A felület instabil, így fontos szerepet játszanak a gerincstabilizáló izmok. A szervezet a mozgásformához nem tud hozzászokni, mivel a test állandóan egyensúlyra törekszik, így minden mozdulatra új ingert kap. Ezért a fejlődés folyamatos. Fejleszti az állóképességet, erősíti az ízületi és szalagrendszert, javítja a koordinációt, csökkenti a testzsírszázalékot, edzi az érrendszert, javítja a tüdőkapacitást, és nem utolsósorban nagy adag életenergiával tölt fel. Egy edzés 60 perc, ami alatt mintegy kb. 700 kalóriát lehet elégetni.

Ugrálás a minitrambulinon
– 11x gyorsabban égeti a kalóriákat, mint a séta;
– 5x gyorsabban, mint az úszás;
– 3x gyorsabban, mint a kocogás

  • garantáltan kivégzi a felesleges kilókat
  • formálja a feneket, lábat, hasat
  • átmozgatja az egész testet
  • és van még egy csomó jótékony hatása :)

A  jókedvnek sem kell távol maradni, ugyanis az ugrálás köztudottan boldogsághormonokat szabadít fel, amitől az egyik legvidámabb sport ez.

 

A Jumping Fitness egy trambulinos edzés, ahol főleg ugrálunk és nevetünk. A speciálisan erre a célra fejlesztett trambulinokon változó intenzitású ugráskombinációkkal formáljuk izmaid, égetjük a zsírt, fejlesztjük egyensúly érzéked és állóképességed, miközben kialakításának köszönhetően óvjuk ízületeid is.

jump