LA4_komplett EFI LA4_komplett EFI2

PILATES

ÉS

GERINCJÓGA + STRETCHING

EDZÉSEK

PILATES:

Fő hangsúly a gerinc stabilizáló mély izmokon van: szép tartást, szálkás izmokat eredményez. Fokozatosan felépített erősítő és nyújtó gyakorlatok váltakozása segíti elő az izomzat harmonikus egységként történő működését. Speciális légzéstechnikája fokozza az oxigénellátást, és a fizikai teljesítményt. Segít az ülő életmód miatt kialakuló hátfájás megszüntetésében és a negatív stressz levezetésében. Kortól, nemtől, súlytól függetlenül mindenkinek ajánlott.

GERINCJÓGA:

A jóga speciális testhelyzeteit használja a fizikai test és az idegrendszer egészségének megőrzésére, helyreállítására. Leszűkíti a hatha jóga komplex eszköztárát, könnyen, biztonságosan gyakorolható mozgássorra. A modern ember figyelme elsősorban a fizikai síkra irányul, ezért a gerincjóga is itt kezdi a gyakorlást.

STRETCHING = NYÚJTÁS:

Ízületeink mozgékonyságát segít, test rugalmasságát segít megőrizni. Fontos szerepe van a stressz kezelésben, relaxálásban. Tudatos megelőzés, egészségmegőrzés. Különleges relaxációs nyújtó, lazító torna lévén segít a stressz oldásában, és a rehabilitációban.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt, kortól, nemtől, súlytól, edzettségi állapottól függetlenül!

Kelemen Mária
Aerobic-, és személyi edző, testnevelő tanár
+36/20-569-0003